VERSNELLINGSBAKOLIE VERVERSEN

Voorkom problemen, laat uw automaat tijdig spoelen. Wij beschikken over de modernste technieken en apparatuur om de transmissieolie van uw automaat op een bijzonder effectieve manier te verversen.

De praktijk wijst uit dat automatische versnellingsbakken op den duur slecht schakelgedrag vertonen. Andere klachten die wij horen zijn: bonken tijdens overschakelen, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik en het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak. Klachten die kunnen leiden tot dure reparaties. Door de versnellingsbakolie tijdig te verversen via de “Flush methode” kunnen veel van deze klachten voorkomen of verholpen worden en in de meeste gevallen dure reparaties voorkomen worden. Bij ‘verversen’ op de ouderwetse manier wordt slechts 30 – 40% van de oude transmissieolie vervangen door nieuwe ATF vloeistof. Bijkomend gevaar van deze ouderwetse methode is verergering van de klachten door losgeweekt vuil wegens het hoog reinigend vermogen van de nieuwe transmissieolie. Met behulp van de PowerFlush® methode wordt in minder tijd en met minder geknoei het volledige systeem gereinigd en ververst en het maximaal haalbare resultaat bereikt. In combinatie met het automaat spoelen wordt door ons ook de transmissiecomputer gewist van alle foutmeldingen (indien aanwezig) en zetten wij alle parameters op de af-fabriekwaarde. Aansluitend laden wij de nieuwste versie van de besturingssoftware.

Let wel, een mechanisch defect kan uiteraard niet met deze methode verholpen worden maar zoals men zegt: “Voorkomen is beter dan genezen”.

Om de werking van het spoelproces duidelijker te maken, adviseren wij u om onderstaand filmpje te bekijken.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten Spoorstraat 7 7491 CK Delden 074 - 376 12 66 info@feijten.nl