Gespecialiseerd in

VOLVO BMW en Mini

De computer als testgereedschap

Tegenwoordig zijn auto’s voorzien van complexe elektronika. Bij storingen zoeken, sluiten de monteurs eerst de auto aan op geavanceerde testapparatuur. Volvo heeft hiervoor het testsysteem VIDA ontworpen, wat de monteur helpt om de diagnose te stellen.

Als Volvo-specialist heeft Autobedrijf Feijten natuurlijk een abonnement op het Volvo-VIDA-informatiesysteem. VIDA ondersteunt de monteur bij reparaties en service aan Volvo’s door middel van onderdeleninformatie, service-informatie, storing zoeken en software downloaden. Uiteraard hebben onze monteurs de trainingen gevolgd. Om diagnoses uit te kunnen lezen, storingen te zoeken en software te downloaden wordt de auto via een communicatieapparaat op de VIDA-pc aangesloten. Het apparaat brengt de berichten van de pc naar de juiste ontvanger in de auto over. Een uiterst efficiënte werkwijze, die het juiste resultaat oplevert.

Naast Volvo’s zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten

Spoorstraat 7

7491 CK Delden

Feijten occasions

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo's. Daarnaast zijn er auto's van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Modern ingerichte werkplaats

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats

Online werkplaats afspraak

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APM, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.