Gespecialiseerd in

VOLVO BMW en Mini

Pech onderweg service

Bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto bij Feijten ontvangt u gratis een Pechonderwegservice Pechhulppas. Hiermee hebt u recht op hulp onderweg in binnen- en buitenland gedurende 24 uur per dag en 7 dagen in de week.
Staat u ergens in Europa met pech, dan hoeft u alleen maar het nummer op uw Pechonderwegservice Pechhulppas te bellen en alles wordt voor u geregeld.

Voordelen van de Pechonderwegservice Pechhulppas:

Deze Pechonderwegservice Pechhulppas is 1 jaar geldig en kost u slechts € 59,95, onafhankelijk van de leeftijd van uw auto.

Standaard bieden wij u een complete Pechonderwegservice Pechhulp NL/EU aan:

Optionele dekkingen:

Voor meer informatie en de voorwaarden van deze Pechonderwegservice Pechhulppas voor uw auto kunt u contact met ons opnemen, of kijk op https://www.pechonderwegservice.nl/voorwaarden/

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten

Spoorstraat 7

7491 CK Delden

Feijten occasions

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo's. Daarnaast zijn er auto's van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Modern ingerichte werkplaats

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats

Online werkplaats afspraak

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APM, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.