Gespecialiseerd in

VOLVO BMW en Mini

Wanneer u bij Feijten een nieuwe auto aanschaft, is de fabrieksgarantie uiteraard normaal van toepassing. Bij aankoop van een nieuwe auto geven wij u de Pechhulppas gratis, waardoor een lidmaatschap van een pechhulporganisatie niet meer nodig is. Tevens is onze werkplaats ingericht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw auto. Omdat wij onafhankelijk handelen en geen grote organisatie zijn, kunnen wij tegen gunstiger tarieven aan uw auto werken. Leasing en financiering van uw wagen(park) behoort ook tot de mogelijkheden.

De aanschaf van een nieuwe auto bij Feijten betekent:

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten

Spoorstraat 7

7491 CK Delden

Feijten occasions

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo's. Daarnaast zijn er auto's van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Modern ingerichte werkplaats

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats

Online werkplaats afspraak

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APM, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.