Gespecialiseerd in

VOLVO BMW en Mini

Autobedrijf Feijten bestaat sinds 1961 en is een begrip in Delden en de regio. Gevestigd aan de Spoorstraat, in de binnenstad van Delden. In het karakteristieke pand waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Vanaf juli 2019 is Autobedrijf Feijten B.V. overgegaan in de handen van Aart en Mirjam Visch, eigenaren van Autoservice Hof van Twente en Autoschade Hof van Twente. De trotse, nieuwe eigenaren zetten het bedrijf voort onder de vertrouwde naam Autobedrijf Feijten (zonder B.V.).

Autobedrijf Feijten is een klein bedrijf waar persoonlijke benadering van de klant centraal staat. Bij de vakbekwame monteurs is uw Volvo in goede handen. Onze specialisten zijn in staat de meest gecompliceerde technische- en elektronische storingen aan uw Volvo te verhelpen. Hiervoor gebruiken wij de door Volvo ontwikkelde geavanceerde testapparatuur. De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Steeds meer nieuwe klanten uit de omliggende plaatsen weten de weg naar Feijten in Delden te vinden.

Naast Volvo’s zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats.

Heeft u nog geen kennis met ons gemaakt, kom dan gerust eens een kijkje nemen aan de Spoorstraat 7 in Delden.
Tel: 074-3761266.
Mail: info@feijten.nl
Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten

Spoorstraat 7

7491 CK Delden

Feijten occasions

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo's. Daarnaast zijn er auto's van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Modern ingerichte werkplaats

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats

Online werkplaats afspraak

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APM, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.