Gespecialiseerd in

VOLVO BMW en Mini

Onderhoud

Ons team is goed opgeleid en technisch vakbekwaam. In de werkplaats beschikken wij over alle benodigde testapparatuur en specialistische gereedschappen. Onze monteurs volgen regelmatig speciale cursussen en opleidingen. Voor alle merken auto’s hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat om complexe elektronische storingen in eigen werkplaats op te sporen en te verhelpen. Uw probleem is onze uitdaging!

Wij hebben grote bewondering voor de bijzondere techniek van VOLVO en hebben ons daarom verregaand gespecialiseerd in dit merk. Uw VOLVO kent geen geheimen voor ons. Door onze jarenlange ervaring is er ook in de werkplaats gewoon meer mogelijk. U kunt erop vertrouwen dat wij met uiterste zorgvuldigheid aan uw auto werken.
Zo rijdt u na een onderhoudsbeurt weer weg met de zekerheid van de grootste veiligheid en betrouwbaarheid.

Kwaliteit en vertrouwen, op Feijten kunt u bouwen.

Autobedrijf Feijten

Spoorstraat 7

7491 CK Delden

Feijten occasions

Het aanbod bij Autobedrijf Feijten bestaat uit mooie en kwalitatief prima Volvo's. Daarnaast zijn er auto's van andere merken op voorraad, zodat de keuze divers is.

Modern ingerichte werkplaats

De werkplaats is modern en efficiënt ingericht en voldoet aan de hoogste eisen op autotechnisch gebied. Naast Volvo's zijn ook andere merken bij onze monteurs in goede handen. Hiervoor hebben wij een uitgebreide Bosch diagnose testkast in onze werkplaats

Online werkplaats afspraak

In de werkplaats verzorgen wij onderhoud en reparatie voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen. Deze reparaties lopen uiteen van APM, alle reparaties tot gecompliceerde elektronische storingen, die wij op kunnen lossen met behulp van de beste testapparatuur.